Trump’s blowup met Bannon betekent dat hij nu allemaal is

In de machtsstrijd tussen verschillende krachtcentrales die strijden om de aandacht van president Trump, werd de president in de armen moncler jas heren sale van moncler jassen heren McConnell gegooid met de evacuatie moncler jassen outlet van de voormalige hoofdstrateeg Steve Bannon moncler jas dames door Trump.

Trump moncler uitverkoop gooide naar Bannon nadat de strateeg meerdere keren was monclerjassenherenoutlet geciteerd in moncler heren een explosief moncler jas outlet nieuw boek dat de president, zijn zoon Donald Trump Jr. en het Witte Huis heel negatief schildert. Als hoofd van de conservatieve moncler nederland website Breitbart News heeft Bannon zijn eigen roem vastgelegd moncler sale in de president en zijn basis. Senaat in Alabama. Zonder de president aan zijn 2018 moncler zijde is Bannon ernstig uitgeput.

De president was blij dat hij dat moncler jas dames sale punt donderdag naar huis kon rijden. ‘Hij noemde me gisteravond een geweldige man, hij veranderde moncler heren vrij moncler jassen dames sale snel zijn melodie,’ zei Trump in antwoord op een vraag over Bannon van moncler jassen heren sale een verslaggever tijdens moncler jassen een ontmoeting met GOP-senatoren in het Witte Huis. Senaat. Immers, moncler jas heren zoals McConnell zelf heeft aangehaald, verloor de partij potentieel vijf Senaatszetels vanwege voorverkiezingen die tijdens de Tea Party-golf van 2010 meer harde lijnconservatieven uit de voorverkiezingen zagen komen.

McConnell en gevestigde bondgenoten dachten dat ze de opstand hadden verpletterd in de tussentijd van 2014, alleen om opstandelingen weer te zien opkomen met moncler outlet sale de verkiezing van Trump. Bannon heeft geprobeerd dat te voeden en het aan te moedigen.

Aan de andere kant moncler jas sale is het nooit goed voor een feest om eruit te zien alsof het moncler jassen dames compleet in de war is. En dat is de Republikeinse partij nu.

De laatste aflevering van onderlinge moncler outlet strijd kan geen moncler dames vertrouwen wekken dat de Republikeinse partij georganiseerd en bekwaam is als het gaat om regeren, vooral met cruciale onafhankelijke, voorstedelijke en hogeschool opgeleide kiezers.

Maar Trump heeft nu geen andere keuze op wetgevend of politiek vlak, maar om voor McConnell te kiezen, een man met wie hij een gespannen relatie heeft gehad en die gebonden is aan het establishment.

Wees natuurlijk niet verbaasd als dat verandert. We hebben gezien dat de president probeert een heel smalle naald tussen zichzelf en het Congres in te rijgen, inclusief het Republikeinse leiderschap.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visita nuestros videos
Could not parse XML from YouTube
Link to my Facebook Page
Link to my Flickr Page
Recomienda esta página!
Link to my Pinterest Page
Link to my Reddit Page
Link to my Rss Page
Link to my Twitter Page
Link to my Youtube Page
Localízanos